ايجاد پايگاه‌هاي موضوعي و تخصصي در دستور کار قرار گرفت

معاون رئيس امور پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي در گفت و گو با ميراث آريا(chtn)ضمن بيان اين مطلب افزود: براي نمونه در نظر داريم پايگاهي با عنوان پايگاه پژوهش‌هاي هخامنشي در پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي مانند تخت جمشيد و پاسارگاد ايجاد کنيم .

محمدرضاچيت ساز در ادامه خاطرنشان کرد: براساس پيش‌بيني‌هاي صورت گرفته قرار است پايگاه پژوهش‌هاي اشکاني ساساني نيز در برخي از پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي ايجاد شود.

به گفته اين دکتراي باستان شناس: همچنين تاسيس پايگاه پژوهش‌هاي خشت در بم نيز در دستور کار مديريت پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي قرار گرفته است.

وي با اشاره به تاسيس و راه اندازي پايگاه پژوهشي سنگ در کشور اظهار داشت: در صورتي که اين هدف و برنامه مهم به صورت جدي دنبال شود به طور حتم پايگاه ميراث فرهنگي ايذه يکي از مهم‌ترين پايگاه‌هاي پژوهشي نقش برجسته‌هاي دوره اشکاني ( المايي ) خواهد بود.

در حال حاضر بالغ بر 69 پايگاه ميراث فرهنگي در سراسر کشور ايجاد شده است که از اين مجموع 9 پايگاه ميراث فرهنگي اصفهان، بم، ‌بيستون، پاسارگاد، تخت جمشيد، تخت سليمان، ‌چغازنبيل، کليساهاي تاريخي ايران و ‌گنبد سلطانيه به عنوان پايگاه‌هاي ميراث جهاني شناخته شده اند.

همچنين در حال حاضر تعداد 38 پايگاه به عنوان پايگاه ميراث فرهنگي استاني و تعداد 22 پايگاه ميراث فرهنگي در سطح ملي شناخته شده اند./118

انتهای پیام/

کد خبر 1387080733